Vánoční jarmark

Napsal Mgr. Jan Czyž - učitel

Vánoční období je jedno z nejhezčích v roce, a proto jsme se všichni ve školní družině dohodli, že ho zpříjemníme vánočním jarmarkem. Nejen celá družina, ale i přátelé družiny se zapojili do výroby krásných vánočních výrobků, pečení dezertů, které se jen rozplývaly na jazyku a vaření bezalkoholového vánočního punče.

Krásnou vánoční atmosféru před samotným jarmarkem navodilo nádherné hudební a taneční vystoupení žáků, které potěšilo srdce každého přihlížejícího, s následným slavnostním rozsvícením vánočního stromečku.

Vánoční jarmark se nesl v příjemné atmosféře podtrhnuté líbeznou vánoční hudbou, radostí, úsměvem a rozzářenýma očima malých prodejců.

Celkový dojem výjimečného adventního podvečera umocnila výstava Andělů, výrobků žáků, ve vestibulu školy.

Velké poděkování patří všem dětem, které se jakýmkoliv způsobem podílely na tomto nádherném dni, přátelům družiny, kteří zajistili materiál, výrobky nebo nás podpořili zakoupením výrobků na našem jarmarku. Děkujeme všem, že jste se na chvilku zastavili v tom předvánočním shonu a strávili jste s námi čas. Protože čas je to nejcennější, co můžeme druhému dát.

Miriam Poledníková